Skip to Content

Hoe werkt het?

Wat is Colour Catcher®?

Gekleurde stoffen kunnen tijdens het wassen kleurstofdeeltjes in het water verliezen en in andere was overgaan. Colour Catcher® is een revolutionair kleur doekje met een gepatenteerde technologie die kleur uitloop voorkomt en gemengde wasbeurten mogelijk maakt.

Hoe werkt het?

Het doekje bevat extra absorberende vezels. Het werkt als een magneet die je kleding beschermt door losse kleur en vuil deeltjs uit het water op te vangen. Het zorgt voor maximale bescherming van uw kleding tegen verkleuring en kleur uitloop. Het bewijs is op het doekje!®

Omdat het doekje met extra absorberende vezels effectief beschermt tegen het doorlopen van kleuren, kunt u alle kleuren tegelijk wassen, zelfs met de witte was erbij.

Colour Catcher® beschermt uw was en bespaart u tijd en geld omdat u alles tegelijk kunt wassen.

Na vele wasbeurten wordt gekleurde kleding vaak dof.  Zelfs als het voor het blote oog niet zichtbaar is, kunnen sporen van kleurstof en vuil zich ophopen na elke wasbeurt en kan er in de loop der tijd een laagje van verschillende kleuren ontstaan op het kledingstuk - dit maakt de kleding dof. Het doekje vangt de pigmenten uit het water op voordat ze zich kunnen afzetten op de kleding, waardoor uw kleuren langer stralend blijven!

Grauw worden is een proces van ophoping. Aanslag en vuil zijn sporen die zich tijdens verschillende wasbeurten steeds weer afzetten op de stof en dit wordt in de loop der tijd zichtbaar. Door losse vuildeeltjes uit de was te verwijderen beschermt het doekje het weefsel tegen grauw worden.

Vuildeeltjes kunnen ook in het waswater drijven. Dankzij zijn unieke eigenschap, vangt het doekje vrijgekomen vuildeeltjes uit het waswater zodat de was nog schoner wordt.

De extra absorberende vezels van het doekje bieden optimale bescherming bij alle temperaturen. Gebruik voor het beste resultaat Colour Catcher® bij elke wasbeurt.

Voordelen

Wist je dat...

...Colour Catcher® met zijn unieke structuur uit natuurlijke vezels bestaat en zijn vorm behoudt tijdens het wassen voor een betere opname van kleurstofdeeltjes uit het waswater? Zowel het Colour Catcher® doekje als de kartonnen verpakking biologisch afbreekbaar zijn en gerecycled kunnen worden?

Ontdek onze producten

  • Colour Catcher Max Protect

    Colour Catcher Max Protect

  • Colour Catcher 2in1 Protect & Revive White

    Colour Catcher 2in1 Protect & Revive White

  • Washing Machine Cleaner