Skip to Content

Het merk

Effectieve & krachtige bescherming voor uw wasgoed

Colour Catcher® is het toonaangevende merk in kleurbescherming met meer dan 20 jaar ervaring. Het werd uitgevonden in 1995 en heeft onze manier van wassen drastisch veranderd. Tegenwoordig is Colour Catcher® in meer dan 38 landen ter wereld verkrijgbaar en worden er per jaar meer dan 1 miljard doekjes verkocht. Miljoenen gezinnen vertrouwen op Colour Catcher® en vinden het prettig dat het bewijs op het doekje te zien is.

Wat is er nieuw?

Naarmate het merk zich ontwikkelt, blijven we constant producten bedenken die het wassen vergemakkelijken, zoals Colour Catcher 2in1 Protect & Revive White, dat speciaal bedoeld is om witte kleding te beschermen.

Onze belofte

Ons speciale team van R&D-experts werkt voortdurend aan oplossingen om onze huidige producten te verbeteren en oplossingen te bieden om uw was te beschermen, uw leven eenvoudiger te maken en geld, tijd en energie te besparen.  Wij hebben er het volste vertrouwen in dat u geweldige wasresultaten boekt met onze producten.  Wij beloven dat, als u vragen hebt over het gebruik van onze producten, ons team van experts voor u klaar staat.

Ontdek onze producten

  • Colour Catcher Max Protect

    Colour Catcher Max Protect

  • Colour Catcher 2in1 Protect & Revive White

    Colour Catcher 2in1 Protect & Revive White

  • Washing Machine Cleaner